Styling av fina interiör. Foto: Robert Larsson för husfoto.se

Som homestylist hjälper jag dig som ska sälja din bostad att ta fram dess fulla potential och få andra att vilja kalla det hemma. Jag stylar för att visa vad bostaden är och för vad den skulle kunna vara. Och alltid utifrån dina och bostadens förutsättningar.

Vi börjar med en konsultation i din bostad. Där går vi tillsammans igenom rum för rum för att jag ska kunna avgöra vilken typ av homestyling som behövs för att visa din bostad från sin bästa sida. Under konsultationen fotograferar jag ditt rum/hem för att använda som underlag vid planering av stylingen. Dessa bilder raderar jag efter slutfört uppdrag.

Inredningen jag tillför vid en homestyling är både nytillverkad modern liksom vintagemöbler – allt för att skapa en personlig inredning. Kostnaden för homestyling är avdragsgill i din deklaration – det är nämligen vetenskapligt bevisat att homestyling ger ett högre slutpris på din bostad.

Homestylingkonsultation 1 500:- (lägenhet) 2 000:- (villa)
– enkel konsultation där samtliga rum gås igenom och du får en lista över åtgärder att själv genomföra

Homestyling Liten 7 000:-
– neutralisering (personliga saker plockas undan), ommöblering/bortplockning av befintliga möbler, enklare rekvisita t ex textilier, konst, inredningsaccessoarer & gardiner tillförs. Blommor & frukt ingår vid fotografering & visning

Homestyling Mellan 10 000:-
– som homestyling Liten plus tillförande av möbler och större mängd rekvisita. Blommor & frukt ingår vid fotografering & visning

Homestyling Stor från 15 000:-
– styling av tom bostad. Tillförande av möbler och rekvisita som anses behövas för att visa bostadens potential

Samtliga priser är inklusive moms. Resor inom Jönköpings kommun ingår. För resor utanför kommunen debiterar jag 30 kr/mil.