Inredning

Inredning som inspirerar en inredare

Vad är det som gör att man väljer att anlita en inredare och vad avgör vilken inredare man anlitar? Ett svar brukar vara inredarens stil. Självklart har en inredare sin egen stil men det som gör en bra inredare är förmågan att inreda i många olika genrer. Det handlar om att plocka fram formspråk, detaljer och material som kännetecknar den stil kunden efterfrågar. Det är utmanande och otroligt roligt att inreda i mer obekanta stilar men också nära sin egen. I min portfolio hittar ni exempel på olika inredningsuppdrag jag utfört.

Med detta sagt kan jag inte låta bli att dela med mig av dessa två fantastiska bostäder som just nu ligger ut till försäljning. Spännande nog är båda belägna i Åre. Sådana här hem får verkligen min inspiration att gå igång på högsta varv!

Bildkällor & objektlänkar finns nedanför bilderna

Järpbyn, Åre. LRF Konsult

Norra vägen 1, Åre. HusmanHagberg