Inredning. Fina interiör.

Bygger ni ett nytt hus eller vill ni göra om ett rum? Känns ert café inte lika mysigt som förut? Oavsett hur litet eller stort uppdraget är, hjälper jag er från början till slut. Eller till någonstans mitt i om ni vill att jag drar igång och ni slutför.

Jag kan hjälpa er med allt från materialval vid nybygget eller renoveringen till färgsättning, ljussättning och möblering. Jag har även grundkunskaper i feng shui och kan med den uråldriga filosofins hjälp skapa harmoni och balans i ditt hem.

Oavsett vad ni behöver ha hjälp med börjar vi alltid med en konsultation i bostaden eller lokalen. Vi pratar om vilka ni är, hur ni vill uppleva och använda hemmet/lokalen och vad ni har för önskemål och budget. Jag antecknar, mäter och fotograferar för att ta fram ett förslag.

Nedan följer några exempel på inredningstjänster jag utför.

För privatpersoner

Inredningskonsultation 950:-
– en enklare konsultation där vi går igenom din bostad, dina önskemål och visioner. Vi diskuterar hur jag kan hjälpa dig att nå dit och du får några generella råd. Anlitar du mig sedan för ett inredningsuppdrag får du pengarna för konsultationen tillbaka

Inredningsförslag ett rum 4 800:-
– konsultation + andra möte, ritning, kollage med färgschema & inköpslista med 10 produkter

Distanskonsultation & inspiration 1 200:-
– för dig som behöver en snabb uppiffning – kanske inför en ny årstid? Du får en skriftlig konsultation med tips & idéer samt en inköpslista med 10 produkter (all korrespondens sker via webben)

Samtliga priser ovan är inklusive moms.

För företag

Inredningskonsultation 1 800:- exkl moms
– konsultation, moodboard, kollage med färgschema

För löpande uppdrag debiterar jag 750:- inkl moms per påbörjad timme. I alla paketpriser är inräknat resor inom Jönköpings kommun. För resor utanför kommunen debiterar jag 30 kr/mil.