Inredning. Fina interiör.

Bygger ni hus eller ska du flytta till ny lägenhet? Behöver du göra om ett trist rum eller inreda ditt nystartade café? Oavsett uppdragets storlek, hjälper jag er från början till slut. Eller till någonstans mitt i om ni vill att jag drar igång och ni slutför.

Jag kan hjälpa er med allt från materialval vid nyproduktion eller renovering av såväl villa som bostadsrätt till färgsättning, ljussättning och möblering. Jag har även grundkunskaper i feng shui och kan med den uråldriga filosofins hjälp skapa harmoni och balans i ditt hem.

Oavsett vad ni behöver ha hjälp med börjar vi alltid med en konsultation i bostaden eller lokalen. Vi pratar om vilka ni är, hur ni vill uppleva och använda hemmet/lokalen och vad ni har för önskemål och budget.

För privatpersoner

Inredningskonsultation 950:-
– en enklare konsultation där vi går igenom din bostad, dina önskemål och visioner. Jag berättar och visar hur jag arbetar och hur jag kan hjälpa dig att skapa ditt drömhem. 

Distanskonsultation & inspiration 1 500:-
– för dig som behöver en snabb uppiffning – kanske inför en ny årstid? Du får en skriftlig konsultation med tips & idéer samt en inköpslista med 10 produkter (all korrespondens sker via webben)

Samtliga priser ovan är inklusive moms.

För företag

Inredningskonsultation 1 800:- exkl moms
– konsultation och moodboard

För löpande uppdrag debiterar jag 750:- inkl moms per påbörjad timme. I alla paketpriser är inräknat resor inom Jönköpings kommun. För resor utanför kommunen debiterar jag 30 kr/mil.