Som inredare hjälper jag dig att balansera mellan personlig smak och olika inredningsstilar för att hitta rätt känsla för ditt hem eller företag.

Bakom fina interiör står Josefine ‘Fina’ Setterström – kreatör, certifierad inredare och diplomerad homestylist. För mig är det känslan av hemma och trygghet som gör inredning så viktigt och som fått mig att bli inredare. Det är också en trygg barndom i ett hem där mjukisdjuren var mina bästa vänner som ligger bakom initiativet att designa och skapa mjuka djur för barn.

Med kunskap om färg & form, möblering och belysning kan jag  skapa miljöer som får dig att må bra. Och det behöver varken vara dyrt eller trendigt – hela poängen är att inredning ska skapa positiva energier och känslor och spegla människorna som vistas där, oavsett om det handlar om ett hem eller en arbetsplats. Ledorden när jag inreder är personlighet, hemtrevlighet och hållbarhet.

Jag har ett genuint intresse av att hjälpa andra och det bästa jag vet är när jag kan göra någon annan glad! Och jag vill gärna göra just Dig glad genom att hjälpa Dig att få ditt hem eller ditt företag att kännas som bästa platsen på jorden.

Josefine Setterström